Historie

Vores historie starter med at have nysgerrighed for at finde råvarerne i naturen og skabe og omforme korn, humle, enebær og naturgær til øl, vin eller spiritus.

Vores brygmester/destillatør er fra en familie hvor der altid er blevet brygget øl på de små sydfynske husmandsgårde til eget husbehov og efter at have færdiggjort en kandidatgrad i Biologi og en PhD grad i Sundhedsvidenskab fra Københavns Universitet blev han headhuntet til headbrewmaster hos et lille bryggeri i de Tyske alper. Dermed blev grundlaget lagt for at starte et bryggeri som sidenhen er vokset. En anden gren af familie har haft et destilleri i det jyske så destillering er ikke fra fremmede.

Mikrobryggeriet Munkebo Brewery blevet grundlagt i 2013, hvor vi leverer til specialhandlen og udvalgt detailbutikker i ind og udlandet. Indenfor spiritus, har vi to mærker; Small Craft Distillery hvor vores destilatør leger med råvarerne i små limited produktioner og Destilleri Odense hvor vi leverer faste lækre varer til detail.

Vi har fra 2019, fået vores eget sted ved Odense Havn, som gerne skulle stå klar med eget destilleri, bryggeri med køkken i foråret 2021. Indtil da, brygger og destillere vi hos vores kolleager til vi har fået vores eget udstyr igang.
Teamet er senere udvidet med en Økonomi-afdeling, en Salgsafdeling og investorer fra Irland, Sverige og England.

Kontakt os gerne, hvis du gerne vil vide mere.