Mission, vision & værdier

Mission:

Craft spiritus og Craft øl med et stærkt økologisk bæredygtigt grundlag. 
Vi bestræber os på at bruge økologiske råvarer med et lav CO2 aftryk. Vi vil skabe et kombineret destilleri/bryggeri/restaurant ved Odense Havn, hvor man kan opleve hvordan man destillere whisky/gin eller rom, brygger pilsner, IPA eller Berliner Weisse med naturgær, som vi har fundet på overfladen af blomster eller honningbier.

Vision:

Vi ønsker at være banebrydende med at udvikle altid nye og spændende opskrifter på spiritus og øl, samt at give vores gæster en oplevelse i form af at se en destillation & brygning fra begyndelsen og til slut. Vi vil tilbyde  retter som passer til en velskænket craftbeer fra vores egen produktion eller nøje udvalgte gæstehaner fra kollegaer i branchen.

Dette indebærer en kontinuerlig udvikling af nye spiritus, øl & mad opskrifter fra virksomhedens brygmester/destillatør/kokke for at kunne tilbyde konkurrencedygtige og altid spændende produkter.

Værdier:

Nysgerrighed
Vi er altid på jagt efter nye spændende humlesorter til en IPA, nye krydderier til vores Gin eller en anderledes gærstamme fra naturen til vores whisky.

Økologi

Vi bestræber os på at bruge økologiske råvarer hvor det er muligt og selv udvikle vores egne råvarer i form at at finde gær i naturen til at gære vores øl og spiritus.

Samarbejde
Vi arbejder ofte sammen med kollegaer i branchen, som deler vores ønske om at dele viden og udvide grænserne til at skabe spændende og nye produkter.

Vi udvikler os
Vi tiltrækker, fastholder og udvikler kvalificerede medarbejdere. Virksomheden er nyskabende i sin produktion og produktudvikling og jagter konstant forbedringsmuligheder.  

Vi, som virksomhed
Vi er en konkurrencedygtig virksomhed, som har produkter der er værd at betale ekstra for. Virksomheden er ambitiøs og realistisk i sine målsætninger og har kompetente medarbejdere, der tager fælles ansvar for målene.