Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg produkterne?
Vi har opdelt vores varer i to kategorier: Øl og spiritus. Du skal blot klikke på 'øl' eller 'spiritus' i menuen. Når du er inde på den varegruppe du er interesseret i, så fremkommer der oplysninger om hvilken produkter vi har på lager.

Hvordan finder jeg den vare som jeg så på jeres facebook side?
Du kan bruge søgefunktionen øverst i højre hjørne. Her har du mulighed for at søge på varens navn.

Hvordan får jeg en rabatkode?
Kunder som er tilmeldt vores nyhedsbrev, eller som tidligere har handlet i vores webshop, vil af og til modtage mails med gode tilbud, som kan indløses via en rabatkode.

Kan jeg kombinere rabatkoder?
Nej, du kan kun anvende en rabatkode pr. køb, men du kan godt anvende rabatkoder ifm. tilbud.

Hvornår bliver mine varer sendt?
Vi pakker og sender næsten altid varerne samme dag. Der kan dog være få situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre.
Hvornår trækkes pengene?
Beløbet trækkes først fra dit betalingskort når ordren er afsendt fra vores lager og pakken er overgivet til omdeling.
Hvordan annullerer jeg min ordre?
Ønsker du at annullere en ordre gøres det nemmest ved at besvare den mail som du har modtaget med din ordrebekræftelse. Du skriver blot at du ønsker at annullere ordren. Det er væsentligt at du ikke ændrer emnefeltet på mailen. Du har også mulighed for at annullere din ordre ved at kontakte os på telefon Tlf: 26 48 1231.
 
Hvad sker der med betalingen hvis jeg annullerer min ordre?
Hvis du annullerer din ordre vil pengene ikke blive trukket fra dit betalingskort.
Hvorfor hører jeg ikke fra jer?
Hører du mod forventning ikke fra os beder vi dig tjekke dit spamfilter. Det kan desværre af og til ske, at de mails vi sender ud havner der.
 
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske min adgangskode?
Du klikker på 'Log ind'i webshoppen's øverste højre hjørne. Under knappen 'Log ind' er der et link, der hedder 'Glemt adgangskode'. Når du klikker på det, får du mulighed for at skrive din mailadresse. Klik 'Nulstil' og du vil efter kort tid modtage en mail med et link, som du skal klikke på. Her får du mulighed for at taste en ny adgangskode.
Jeg vil gerne forudbestille en Whisky eller Absint
Du er meget velkommen til at forudbestille nogle af vores produkter. De kan blive udsolgt ret hurtigt. Det er nemt, du skal søge efter "forudbestil" eller søge på det produkt du ønsker. Vi sender et bevis, du kan bruge til at indløse din flaske og et forventet tidspunkt for hvornår produktet er klar til afhentning.
Jeg vil gerne bestille bord i jeres bar/restaurant.
Du er meget velkommen til at ring på 26481231 eller skrive til office@munkebobrewery.com, så sørger vi for at du har det bedste bord, vi kan finde.
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os på Tlf: 26 48 12 31 
Udenfor vores åbningstid kan du sende en e-mail med dit spørgsmål til: office@munkebobrewery.com. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.